Wie ben ik?

Gaarne stel ik mijzelf aan u voor: mijn naam is Francis Eijsackers, mijn aandachtsgebied is management in de gezondheidszorg. De naam van mijn organisatie- en adviesbureau Francis4YourPractice is bewust gekozen. Wij (ik) staan voor ondersteuning op het gebeid van management, logistiek en organisatie voor elk soort praktijk in de gezondheidszorg. Van klein tot groot, van gerenommeerd tot net startend, van top down tot adhocratisch. Ook het juridisch kader en het IGZ kader krijgen de aandacht die ze verdienen.

Relevante opleidingen

 • Board Certificate
 • Agile Management en Leiderschap
 • NLP Practitioner
 • Lean Management  (Yellow Belt, Orange Belt, Green Belt)
 • Bedrijfsvoering in het sociaal domein
 • Effectief beïnvloeden
 • Master of Business Administration
 • Rechtsgeleerdheid
 • Masterclass patiënten logistiek
 • Management in Zorg en Maatschappelijke Dienstverlening,
 • Leidinggeven en Organisatie Poliklinieken

 

 

Werkervaring

 • Teammanager grote polikliniek
 • Reorganisatie Tandheelkundige keten
 • Accountmanager en zorginkoper (Mondzorg) bij een zorgverzekeraar
 • Manager Wmo, thuiszorgorganisatie
 • Chief of Impact, thuiszorgorganisatie
 • Research analyst

 

Waardevolle eigenschappen

• Analytisch
• Pragmatisch
• Flexibel
• Bruggenbouwer
• Loyaal
• Organisatietalent
• Logistiek planner
• Trouble shooter
• Coach
• Projectmatig inzetbaar
• Kennis van wet- en regelgeving

Met bovengenoemde opleidingen, ervaring en eigenschappen ben ik breed en succesvol inzetbaar in de gezondheidszorg op directie- en managementniveau. Ik werk altijd met een samenwerkingsovereenkomst en maak duidelijke en concrete afspraken. Mijn inspanning zal voor de afgesproken resultaten bij u en uw team zichtbaar zijn.